гривні грн
Каталог товарів

ТОП - 4 ефективних прилипачів для капусти

Категорії

ТОП - 4 прилипачів для капусти

Компанія Агрозон зробила підбірку кращих ефективних прилипачів для капусти

При виборі прилипачів, які додають до засобів захисту рослин при обробці капусти, потрібно враховувати те, що ця культура має восковий наліт, тому спиртові ПАР не будуть ефективними, оскільки вони не будуть тримати препарати на листі. Обирайте прилипачі на масляній основі! 

  1. Меро Bayer (виробництво Німеччина)
  2. Кодасайд FMC (виробництво США)
  3. Експедитор FMC (виробництво США)
  4. Аміго Стар UPL (виробництво США)

Засоби захисту рослин при застосуванні на капусті будуть ефективно діяти тільки при умові додавання прилипача до робочої суміші. Найбільше це стосується інсектицидної обробки в умовах високої середньодобової темпиратури та фунгіцидного захисту за складних погодних умов. Прилипачі передбачають стабільність в робочих розчинах, враховуючи багатокомпонентні бакові суміші, а за рахунок рослинних олій, що входять до складу препарату, досягається максимальне змочення поверхні рослин та відмінне утримання нанесеного розчину листям. Механізм дії прилипача базується на технології емульсії рослинної олії. 

Даний перелік прилипачів вартий вашої уваги, адже його склали відповідно до відгуків та результатів їх дії на полях наших клієнтів. За додатковою консультацією звертайтесь в наш інтернет магазин AGROZON, спеціалісти допоможуть у виборі!

Компанія AGROZON пропонує прилипачі по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити прилипачі відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

Увага!!! Для безпечного використання препаратів та досягнення максимального ефекту дії чітко дотримуйтеся інструкції виробника та правил техніки безпеки при роботі з хімічними речовинами. 

( 328 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Прилипач на основі ріпакової олії

Немає на складі

Екологічний, технологічний, економічний
Прилипач рослинного походження
На рекомендовані ЗЗР (Верімарк, Ексірель та ін.)

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*