гривні грн
Каталог товарів

Як правильно вносити добрива Осмокот?

Категорії

Комплексне мінеральне добриво Osmocot від компанії ICL

Мінеральне добриво Осмокот - професійне добриво тривалої дії, що поступово забезпечує рослину поживними речовинами протягом усього періоду вегетації. Воно має оптимальне співвідношення між макро- і мікроелементами. Гранули мають різне забарвлення та вкриті спеціальною оболонкою, що виготовлена ​​з органіки (смола, яка виготовляється з олії та розкладається). Їх дія ґрунтується на мембранній властивості. Потрапляючи до водонасиченого грунту, оболонка починає поглинати воду і розчиняти поживні елементи, які знаходяться в ній. Згодом вони насичують ґрунт і кореневу систему рослини.

Добрива Осмокот займають лідируючі позиції на європейському агроринку. Мінеральне добриво Осмокот виробляють два заводи, які знаходяться у Сполучених Штатах Америки та Голландії.

Як правильно вносити добрива Осмокот?

1) Поєднання добрива з субстратом

Найпростішим та найефективнішим способом внесення добрива Осмокот є поєднання його із субстратом. Якщо субстрат містить вологу, то після внесення до нього добрива він має бути використаний протягом 2 тижнів. Особливо це має відношення до добрив Осмокот, які мають короткий період дії. За необхідності, промивши субстрат водою можна позбутися підвищеної концентрації солей.

2) Внесення добрива до посадкової лунки

При набиванні горщиків субстратом, за допомогою спеціальних механічних дозаторів, потрібно внести добриво Осмокот безпосередньо в посадкову лунку. Для цього способу внесення добрива рекомендуємо використовувати Osmocote Exact з періодом дії більше 3-4 місяців. Внесення в посадкову лунку гарантує зменшення бур'янів та мохів, які можуть з'явитися на поверхні субстрату. Перед безпосередньою посадкою садженця потрібно добриво присипати тонким шаром субстрату. 

3) Покращене внесення добрива до горщика

При набиванні горщиків субстратом, за допомогою спеціальних механічних дозаторів, потрібно внести добриво Осмокот не в саму посадкову лунку, а з 2-х сторін від рослини, оскільки тоді не буде прямого контакту кореневої системи з гранулами добрива. Такий спосіб внесення рекомендуємо обирати при прямій посадці незакорінених живців та коли працюєте з солечутливими культурами (крокус, цикламен, самшит, тощо).

4) Інжекторне внесення добрив

Інжектор для внесення гранульованих добрив було розроблено спеціально для вирощування Азалії Індійської (Рододендрон Сімса). За допомогою нього можна вносити заздалегідь визначену дозу добрив Осмокот на поверхню горщика у 2-й рік вирощування (коли не провадиться перевалка у інший горщик) при механічному обрізанні.

5) Поверхневе внесення добрив

Добриво Осмокот також можна вносити поверхнево через дозувальну трубку або мірну ложку. Поверхневе внесення використовують для великих горщиків, де полив здійснюється зверху. Для цього способу внесення добрива рекомендуємо використовувати Osmocote Top Dress, оскільки він має у своєму складі клей, який  не дозволяє висипатись добривам с горщика.

За детальною інформацією про добрива Осмокот звертайтесь до нашої статті  "Як правильно підібрати добриво Осмокот?"

Агрозон пропонує добрива Осмокот по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити мінеральне добриво відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

Увага!!! Для безпечного використання продукції Осмокот та досягнення максимального ефекту дії чітко дотримуйтеся інструкції виробника та правил техніки безпеки при роботі з хімічними речовинами

( 74 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Добрива контрольованої дії зі спеціальною оболонкою для однорічних рослин

Формула: 11-11-17+2MgO+TE

Тривалість дії: 6-8 тижнів

Немає на складі

Добриво для рослин горщиків, кімнатних рослин, багаторічних і контейнерних розплідників

Формула: 10,4+7,6+0+14Ca+5Mg+TE

Тривалість дії: 2-3 місяці

Немає на складі

Добриво для поверхневого застосування

Формула: 22+5+6+2MgO+Te

Тривалість дії: 4-5 місяців

Немає на складі

Добриво для однорічних рослин у невеликих горщиках

Формула: 12+7+18+Te

Тривалість дії: 2-3 місяці

Немає на складі

Контрольование вивільнення поживних речовин

Формула: 18+9+10+2 MgO+Te

Тривалість дії: 12-14 місяців

Немає на складі

Контрольоване вивільнення поживних речовин

Формула: 18+9+10+2 MgO+Te

Тривалість дії: 8-9 місяців

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*