гривні грн
Каталог товарів

Який кормовий буряк найкращий?

Категорії

Який кормовий буряк найкращий?

🥇 Буряк Бригадир (виробництво - Feldsaaten Freudenberger, Німеччина)

На сьогоднішній день найкращим кормовим буряком є Бригадир, оскільки він чемпіон за врожайністю. Цей сорт кормового буряка оранжевого кольору дає найвищі врожаї - до 1,500 ц/га і утворює мало стрілок. Гладкість буряка дозволяє проводити чисте і легке прибирання як вручну, так і механічно. Кормовий буряк Бригадир слабо піддається пліснявінню у поверхневому шарі, тому зберігається краще за інші сорти. Цей буряку можна вважати найкращий для застосування в годівлі сільськогосподарських тварин. Наприклад, у корів нормалізується травлення, а тільність протікає без ускладнень. Велика рогата худоба, у якої в раціоні постійно є буряк Бригадир, у перші 200 днів лактаційного періоду довго утримує надій на піку, що позитивно відображається на її загальному показнику. 

Компанія Агрозон також радить звернути увагу на польські сорти буряків, оскільки вони дають гарну врожайність та користуються популярністю серед покупців. 

🥈 Буряк Урсус Полі (виробництво - Malopolska Hodowla Roslin, Польща)

Буряк Урсус Полі - багаторостковий, гетерозисний, поліплоїдний сорт. Коренеплід циліндичної форми жовто-оранжевого кольору. Коренеплоди дуже слабо забруднюються землею, заглиблення в землю становить 40%. Сорт легко збирається вручну, має високу стійкість до хвороб та стрілкування. Урсус Полі має високу врожайність - 1000-1250 ц/га та вміст сухої маси становить 11,5-13,0%.

🥉 Буряк Центаур Полі (виробництво - Malopolska Hodowla Roslin, Польща)

Буряк Центаур Полі - багаторостковий, гетерозисний, поліплоїдний, засухостійкий, напівцукровий сорт. Коренеплід овальний, білого кольору, має неглибоку кореневу борозду, що дає незначну забрудненість землею. Сорт стійкий до церкоспорозу та вірусу жовтухи. Центаур Полі дуже добре зберігається до кінця весни. Заглибленість в землю на 60% дає можливість механічного збору, але після попередньої обрізки гички. Буряк має високу врожайність - 1000-1100 ц/га та вміст сухої маси становить 12,5-14,0%

Агрозон пропонує німецькі та польські буряки по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити професійне насіння відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару!

( 106 )
Коментарі
Vero
14.01.2024, 03:38
Бригадир реально гігант, купуємо завжди тільки його!
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*