гривні грн
Каталог товарів

ТОП - 5 протруювачів для картоплі

Категорії

ТОП - 5 протруювачів для картоплі

Компанія Агрозон зробила підбірку кращих двокомпонентних протруювачів для обробки картоплі перед посадкою

Норма витрат препаратів становить 1 л на 1 т картоплі та розбавляється на 10-15 л води. Ці протруювачі захищають від шкідників (колорадський жук, дротяники, несправжні дротяники, гусениці совки, личинки капустянки, личинки хрущів, попелиці, трипси) та комплексу захворювань на перших стадіях розвитку (звичайна парша, ризоктоніоз, парша срібляста, фузаріоз, ризоктоніоз, альтернаріоз, фомоз). Протруювання бульб картоплі проводиться за 6-8 годин до посадки.

Даний перелік протруйників вартий вашої уваги, адже його склали відповідно до відгуків та результатів їх дії на полях наших клієнтів. За додатковою консультацією звертайтесь в наш інтернет магазин AGROZON, спеціалісти допоможуть у виборі!

Компанія AGROZON пропонує протруйники по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити протруйники відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

Увага!!! Для безпечного використання препаратів та досягнення максимального ефекту дії чітко дотримуйтеся інструкції виробника та правил техніки безпеки при роботі з хімічними речовинами. 

( 204 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*