гривні грн
Каталог товарів

ТОП біостимуляторів для збільшення плодів

Категорії

Ефективні біостимулятори для збільшення розміру плодів

Компанія Агрозон зробила підбірку кращих ефективних препаратів для збільшення розміру плодів. Біостимулятори дієві та перевірені на дослідних ділянках в Київській області на господарстві, яке займається вирощенням ягідних культур.

Принцип їх дії полягає в стимуляції ділення клітин та незамінних амінокислот (гліцин, аланін, аспарагінова та глютамінова кислоти). Ці речовини активізують найбільш важливі метаболічні реакції (особливо синтез протеїну), даючи можливість клітинам легше переносити різні стреси. Розмір плоду збільшується, а смакові якості не погіршуються, на відміну від збільшення плодів за рахунок застосування інших препаратів.

AGROZON пропонує біостимулятори по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити біостимулятори відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

Увага!!! Для безпечного використання препаратів та досягнення максимального ефекту дії чітко дотримуйтеся інструкції виробника та правил техніки безпеки при роботі з хімічними речовинами. 

( 219 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

  • Збільшує розмір та масу плодів
  • Покращує вирівняність калібру
  • Позитивно впливає на щільність плоду
  • “Паливо” для поділу клітин

Немає на складі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*