гривні грн
Каталог товарів

ТОП 10 кращих фунгіцидів на картоплю

Категорії

ТОП 10 кращих фунгіцидів на картоплю

Компанія Агрозон зробила підбірку кращих фунгіцидів для картоплі. Даний перелік препаратів вартий вашої уваги, адже його склали відповідно до відгуків та результатів їх дії на полях наших клієнтів. За додатковою консультацією звертайтесь в наш інтернет магазин AGROZON, спеціалісти допоможуть у виборі!

Фунгіцид Ридоміл Голд R Syngenta - системно-контактний мідьвмісний фунгіцид з профілактичним впливом на бактеріози, які можуть виникнути внаслідок пошкоджень та за екстремальних погодних умов, з лікувальним ефектом проти ооміцетів на овочах, картоплі та винограді, з коротким періодом очікування, що дозволяє реалізовувати врожай на експорт одразу після збирання.

Норма внесення - 5,0 кг/га

Фунгіцид Зорвек Інкантія Corteva - двохкомпонентний фунгіцид на основі абсолютно нової молекули Зорвек, який забезпечує неперевершену комбінацію стабільного та ефективного контролю фітофторозу та альтернаріозу картоплі. 

Норма внесення - 0,5 л/га

Фунгіцид Юніформ Syngenta - комбінований фунгіцид для захисту картоплі та овочевих культур від бульбової інфекції та комплексу ґрунтових хвороб.

Норма внесення - 1,5 л/га

Фунгіцид Косайд Corteva - один із базових фунгіцидів, що містить в своєму складі гідроокис міді та використовується для захисту садових, овочевих та польових культур.

Норма внесення - 1,5-2,5 кг/га

Фунгіцид Фольпан ADAMA - контактний фунгіцид широкого спектру дії, призначений для боротьби з комплексом хвороб винограду та картоплі.

Норма внесення - 2,0 кг/га

Фунгіцид Курзат Р Corteva - фунгіцид на основі двох діючих речовин для захисту картоплі та огірків від несправжньої борошнистої роси, фітофторозу та пероноспорозу у профілактичних цілях.

Норма внесення - 2,5 кг/га

Фунгіцид Фундазол Агро-Кемі - системний фунгіцид широкого спектра дії, який використовується як проти боротьби з хворобами, так і в профілактичних цілях.

Норма внесення - 0,5-1,0 кг/га

Фунгіцид Антракол Bayer - високоефективний контактний фунгіцид багатосторонньої дії проти широкого спектра збудників хвороб.

Норма внесення - 2,0 кг/га

Фунгіцид Ацидан Хімагромаркетинг - контактно-системний фунгіцид профілактичної та терапевтичної дії для захисту овочів від збудників несправжньої борошнистої роси, фітофторозу, пероноспорозу, альтернаріозу та інших плямистостей.

Норма внесення - 2,0-2,5 кг/га

Фунгіцид Фундазим Укравіт- високоефективний фунгіцид системної дії проти широкого спектру хвороб сільськогосподарських культур.

Норма внесення - 1,0 кг/га

Компанія AGROZON пропонує фунгіциди по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити фунгіциди відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

Увага!!! Для безпечного використання препаратів та досягнення максимального ефекту дії чітко дотримуйтеся інструкції виробника та правил техніки безпеки при роботі з хімічними речовинами. 

( 108 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Нова формула улюбленого фунгіциду

Немає на складі

Інноваціний, надійний та ефективний
На картоплю, цибулю, томати 
Проти фітофторозу, альтернаріозу та пероноспорозу

Немає на складі

Немає на складі

Сучасний, ефективний, надійний
Проти парші, бактеріального опіку, курчавості
На яблуню, сою, виноград, персик, картоплю, томати

Немає на складі

Немає на складі

Ефективний, надійний, не викликає резестентності
Від пероноспорозу та фітофтори
На картоплю та огірки

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Контактно – системний фунгіцид профілактичної та терапевтичної дії для захисту винограду, картоплі, помідорів, огірків, цибулі та інших сільськогосподарських культур від збудників несправжньої борошнистої роси (мільдью на винограді), фітофторозу, пероноспорозу, альтернаріозу та інших плямистостей.

Немає на складі

 Фунгіцид контактної дії для отримання якісних врожаїв плодових, винограду та овочів

Немає на складі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*