гривні грн
Каталог товарів

Яке добриво ICL обрати: Peters чи Universol?

Категорії
Зміст
  1. Яке добриво ICL обрати: Peters чи Universol?
  2. Обирайте добриво Peters відповідно до типу вашої води:
  3. Яке добриво Universol вибрати?
  4. Яке добриво Peters Professional вибрати?

Яке добриво ICL обрати: Peters чи Universol?

Вплив якості води для зрошення досі недооцінений. Насправді, склад води служить відправною точкою для плану внесення добрив. Жорстка вода вимагає корекції біокарбонату, що є у воді. М'яка вода не містить достатньої кількості кальцію та магнію, які є важливими елементами для здорового росту рослин. Добрива ICL впливають на ці фактори та покращують результати вашої програми підживлення.

1) У разі нормальної якості води для поливу використовуйте добриво Universol - стандарт у водорозчинних добривах для декоративних рослин. Добрива Universol містять збалансовану формулу NPK з магнієм та мікроелементами. Препарати Universol відомі через свою надійність та якість за гарною ціною. Добрива містять систему кольорових маркувань Bright Solution System. Ця система
містить ретельно відібрані інгредієнти, які дають гарні результати та можливість підтримувати іригаційну систему у чистоті.

2) Для цінних культур або при особливому складі поливної води використовуйте добриво Peters, яке дає хороші результати незалежно від якості води. Ви можете підібрати формулу добрив Peters для типу вашої води - жорсткої, нейтральної чи м'якої. У добривах Peters високий рівень якості та розчинності. Концепція Peters виходить за межі забезпечення поживними речовинами. Тільки Peters містить мікроелементний комплекс М-77, який дає вам впевненість, що поживні речовини будуть доставлені за призначенням до рослин.

Обирайте добриво Peters відповідно до типу вашої води:

- для жорсткої води - Peters Excel Acidifier

- для м'якої води - Peters Excel CalMag

- для будь-якої якості води - Peters Professional

Яке добриво Universol вибрати?

Добриво Universol  Формула Ціль використання
Universol Hard water 225 11+10+28+2MgO+Te Розроблений для застосування у жорсткій зрошувальній воді. Він сприяє компактному росту квітучої рослинності та ідеально підходить для загартовування рослин. Добриво підкислює зрошувальну воду і нейтралізує бікарбонат.
Universol Green 23+6+10+2MgO+Te Високий вміст азоту для стимулювання додаткового зростання.
Universol Yellow 12+30+12+2MgO+Te Стимулює зростання та формування коренів.
Universol Violet 10+10+30+3MgO+Te Високий вміст калію забезпечує компактне зростання, гарний колір листя, сильне зростання без подовження, гарний розвиток квітів.
Universol Blue 18+11+18+2,5MgO+Te Добре збалансоване зростання у середині сезону.
Universol Orange 16+5+25+3,4MgO+Te Формула для стримування росту особливо підходить для квітучих рослин.
Universol Basic 04+19+35+4,1Mgo+Te Це добриво спеціально розроблене для комбінування із простими добривами. Також підходить для зміцнення рослин.

Яке добриво Peters Professional вибрати?

Добриво Peters Professional  Формула Ціль використання
Peters Professional Combi-Sol 6+18+36+3MgO+Te Спеціально розроблена для застосування у комплексі з нітратом кальцію (використовуючи систему 2-х ємностей). Може використовуватись як повноцінне добриво. Співвідношення N:K у пропорції 1:6 для компактного росту рослини. Ідеальний у випадках високого вмісту азоту у воді для зрошення.
Peters Professional Blossom Booster 10+30+20+2MgO+Te Традиційна формула розроблена для стимулювання формування та розвитку квіткових бутонів.
Peters Professional Plant Starter 10+52+10+Te Ідеальне стартове добриво для кращого та рівномірного зростання коренів. Формула із високим вмістом фосфору. Також стимулює закладання бутонів.
Peters Professional Pot Plant Spesial 15+11+29+Te Ідеальне добриво для культивування квіткових горщикових та клумбових рослин. Співвідношення N:K у пропорції 1:2 забезпечує гарний колір, керований ріст та високу якість. Композиція 15-11-29 містить відносно високе співвідношення нітрату азоту, що швидко поглинається.
Peters Professional Grow-Mix 21+07+21+2MgO+Te Формула із порівняно низьким вмістом фосфатів. Збалансоване співвідношення N:K дає можливість використовувати це добриво стимулювання зростання. Високий вміст азоту у формі карбаміду робить це добриво особливо придатним для вирощування орхідей.
Peters Professional Hi-Nitro 30+10+10+Te Формула стимулювання зростання. Високий вміст азоту, переважно у формі карбаміду. Використовуйте в теплих кліматичних умовах та ситуаціях, коли терміново потрібні великі кількості азоту. Підходить для позакореневого підживлення.
Peters Professional Foliar Feed 27+15+12 +Тe Якщо з якихось причин поглинання корінням не відбувається ідеально, рішенням будуть позакореневі підживлення. Високий вміст сечовини та спеціальний комплекс мікроелементів робить цей продукт ідеальним для позакореневих підживлень при вирощуванні рослин горщиків і клумбів.
Peters Professional All Rounder 20+20+20+Te Формула стимулювання зростання із широкими можливостями застосування. Збалансована формула особливо підходить для використання влітку. Підходить для некореневого підживлення.
Peters Professional Poinsettia Mix 17+07+27+3MgO+Te Асортименти Peters включає продукт спеціально адаптований для пуансетій: Poinsettia Mix. Модифікований рівень бору, цинку та молібдену гарантує ідеальну якість рослини, а високий вміст нітрату азоту забезпечує здорове зростання коренів.

ТОВ "Агрозон" пропонує добрива по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити добрива відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару!

( 211 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Universol Basiс розроблений для застосування через системи резервуарів A / B.

Формула: 4+19+35+4,1Mgo+Te

Немає на складі

Добриво для позакореневого живлення.

Формула: 20+20+20+Te

Немає на складі

Цей продукт ідеально підходить для квітучих горщикових рослин та клумбових рослин.

Формула: 16+5+25+3,4MgO+Te

Немає на складі

Генерує вегетативний ріст/розвиток рослин в довжину. 

Формула: 18+11+18+2,5MgO+Te

Немає на складі

Добрива Peters поставляє поживні речовини у вигляді кращих поглинаючих хелатів. 

Формула: 27+15+12+Те

Немає на складі

Має високий вміст калію, що забезпечує компактний і сильний ріст, гарнтує забарвлення листя і хороший розвиток квітки.

Формула: 10+10+30+3MgO+Te

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*