Усі товари
Запобігає і усуває дефіцит кремнію
Запобігає і усуває дифіцит міді
Запобігає і усуває дифіцит міді
Запобігає і усуває дифіцит міді
- Антистресант кореневої системи
- Активатор ґрунтової мікрофлори
- Для засолених ґрунтів
- Підвищує доступність добрив
- Біостимулятор власного імунітету рослини
- Перешкоджає розвитку хвороб
- Посилює дію класичних фунгіцидів
Сприяє росту та розвитку рослини
Знижує вплив різного роду стресів
Покращує проникнення мікродобрив у клітини рослин
Біостимулятор для розвитку кореневої системи на основі амінокислот та мікроелементів для закритого та відкритого грунту
- Активація фізіологічних процесів в квітці
- Підвищення фертильності пилку (здатності до заплювання).
- Зниження впливу стресових ситуацій на успішність запилення.
- Покращення зав`язуваємості (процесу проростання пилкової трубки та запліднення яйцеклітини).
Рекомендовано на кукурудзу, сорго, сою, яблуню та грушу.
Мікроелементи, Азот та амінокислоти
По листу
Рекомендовано на польові, овочеві, ягідні культури
Магній, Азот та амінокислоти
По листу
Рекомендовано на польові, овочеві, ягідні культури
Марганець, Цинк, Азот та амінокислоти
По листу
Рекомендовано на польові, овочеві, ягідні культури
Цинк, Бор, Азот та амінокислоти
По листу
Рекомендовано на польові, овочеві, ягідні культури
Кальцій, Бор, Азот та амінокислоти
По листу
Рекомендовано на польові, овочеві, ягідні культури
Кальцій, Азот та амінокислоти
По листу
Рекомендовано на польові, овочеві, ягідні культури
Залізо, Азот та амінокислоти
По листу
Рекомендовано у період посухи чи плодоношення
Коректор дефіциту Калію та Кремнію
По листу та у капельний полив
Рекомендовано у період посухи чи плодоношення
Коректор дефіциту Калію
По листу та у капельний полив
- Збільшує розмір та масу плодів
- Покращує вирівняність калібру
- Позитивно впливає на щільність плоду
- “Паливо” для поділу клітин
- Активація та прискорення протікання метаболічних процесів в рослині.
- Підвищення фотосинтетичної активності.
- Збільшення розмірів листкової пластинки, плодів.
- Антистресова дія.
- Збільшення цукристості плодів, ягід та овочів (підвищення показника Брікс, Bx°).
- Прискорення плодоношення
- Стимуляція накопичення вітаміну С та інших сухих речовин.
- Покращення структури клітин, транспортабельності та зберігання врожаю.
- Індукція яскравого забарвлення плода.
- Додаткове внесення кальцію, магнію, мікроелементів.
- Для зрізаних на продаж квітів, щоб продовжити період їх товарного вигляду.