гривні грн
Каталог товарів

Газон для ледачих: ліліпут, карлик чи міні?

Категорії

Газон для ледачих: ліліпут, карлик чи міні?

Газон вдома - невід'ємна частина подвір'я, але для отримання крисивого результату потрібно немало часу і ресурсів. Ми підібрали для Вас перелік травосумішей, які не потребують клопіткого догляду та повільно відростають. Такий вид газонної трави найбільше підходить для відпочинку вихідного дня на своїй улюбленій дачі

Ідеальне рішення для тих кому потрібно менше часу витрачати на догляд за газоном. Травосуміш утворює розкішне густе покриття, незалежно від родючості грунтів, та має тонкий лист, який дуже красиво виглядає. У складі травосуміші є повільно зростаючі та низькорослі трави, які не вимагають частих стрижок. Травосуміш витримує низьке скошування.

Склад газонної травосуміші: 35% костриця червона RUFILLA/REVERENT, 30% костриця червона ROLAND, 20% костриця червона видозмінена  AIDA, 5%  костриця овеча SPARTAN, 10% тонконіг лучний MERCURY/BALIN

Складається з низькорослих, повільно зростаючих сортів трав. Це забезпечує зменшення частоти скошування до 30%. Суміш добре переносить перехідну тінь, має тонкий листок, насичено-зелений колір, гарні естетичні властивості. Користується найбільшою популярністю серед тих, у кого немає достатньо часу для догляду за газоном.

Склад газонної травосуміші: 20 % костриця змінена / Festuca rubra commutata, 20 % райграс багаторічний / Lolium perenne, 20 % костриця овеча / Festuca ovina, 30 % костриця червона / Festuca rubra rubra, 10 % мятлик луговий / Poa pratensis

Газонна трава, яка характеризується повільним зростаням, стійкістю до витоптування та хвороб, щільністю травостою з витонченою фактурою поверхні. Не потребує частого скошування і ретельного догляду, формує посухо- і морозостійку дернину.

Склад газонної травосуміші: 25% вівсяниця червона ROLAND, 30% вівсяниця червона RUFILLA, 15% вівсяниця червона AIDA, 10% вівсяниця овеча SPARTAN, 20% мятлик луговий MERCURY

Високоякісна травосуміш з повільно зростаючих злаків, які добре переносять низьке скошування, повільно відростають після нього і утворюють густий оксамитовий трав'яний покрив.
Склад суміші насіння «Grune Oase» підібраний так, щоб досягти якісного візуального ефекту і забезпечити високу здатність до проростання.

Склад газонної травосуміші: 30% костриця червона червона РOLAND, 35% - костриця червона червона RUFILLA, 20% - червона червона AIDA, 5% -овсяніца овеча SPARTAN, 10% - мятлик луговий MERCURY

Газонна травосуміш виняткових декоративних якостей. Газон має красивий інтенсивно-зелений і щільний травостой з витонченою фактурою густої поверхні. Стійкий до витоптування і хвороб. Унікальна газонна суміш повільно зростаючих, низькорослих трав, створених спеціально для різних умов експлуатації, що поєднують в собі непримхливість до суворих кліматичних чинників і європейський декоративний стиль. Розрахований на повільне зростання і низьке скошування (від 2 см) з другого року. Газонний комплекс складається з насіння і добрив (макро і мікро елементи).

Склад газонної травосуміші: 25% мятлик луговий, 15% райграс посовищний, 40% костриця червона, 20% костриця червона мінлива

Трави в складі газону проявляють високу стійкість до низького скошування в 2-3 см. Унікальні біологічні властивості наділяють газон також стійкістю до посухи та тіні. Травостій ніжний, шовковистий. 

Склад газонної травосуміші: 7,5% костриця овеча SPARTAN, 12,5% костриця червона змінена AIDA, 30% костриця червона червона RUFILLA / REVERENT, 10% райграс пасовищний багаторічний FANCY, 40% Костриця червона червона ROLAND

Відмінні декоративні якості – головна перевага такого покриття. Неперевершений, оксамитовий зовнішній вигляд, яким відрізняється газон, відразу вигідно доповнює територію саду, котеджного ділянки або паркової зони. Гарний, яскраво-зелений і густий травостій, з низькорослих трав, комбінує в собі невибагливість до суворих погодних умов навколишнього середовища і європейське декоративне виконання. Газонний комплекс AGROLUX складається з насіння і добрив (макро і мікро елементи).

Склад газонної травосуміші:15% тонконіг лучний Evora, 15% тонконіг лучний Fortuna, 15% тонконіг лучний Miracle, 35% вівсяниця червона Corail, 20% вівсяниця червона змінна Darvin. 

ТОВ "Агрозон" пропонує газонні трави по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити газонні трави відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

УВАГА! Виробник залишає за свобою право змінювати деякі сорти трав, процентне співвідношення складових в травосуміші та дизайн тари без попереднього повідомлення.

( 402 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Газон з низьким і повільним ростом

Немає на складі

Немає на складі

Газон з низьким і повільним ростом

Немає на складі

Газон з низьким і повільним ростом

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*