гривні грн
Каталог товарів

ТОП - 8 препаратів для захисту винограду від хвороб?

Категорії

Якими препаратами захистити виноград від хвороб?

Компанія Агрозон зробила підбір кращих працюючих фунгіцидів для винограду від компанії Syngenta

Препарат Хвороби Норма застосування л, кг/га Діюча речовина Принцип дії
Фунгіцид Топаз Syngenta Оїдіум 0,2 - 0,25  пенконазол, 100 г/л Препарат поглинається рослиною і впливає на грибковий патоген в середині рослини на стадії виникнення першої гаусторії. Він зупиняє розвиток грибів, перешкоджаючи біосинтезу стеролів у клітинних мембранах. Найкращих результатів було досягнуто при застосуванні препарату на ранній стадії розвитку хвороби, щоб уникнути широкого розповсюдження захворювання та втрат урожаю.
Фунгіцид Діналі Syngenta Оїдіум, чорна гниль, краснуха 0,6 - 0,7 дифеноконазол, 60 г/л + цифлуфенамід, 30 г/л  Цифлуфенамід діє системно. Він поглинається через листя й акропетально переміщується в потоці транспірації в ксилему, де проходить трансламінарне розподілення у тканинах рослини. Ефективний проти всіх штамів хвороб, стійких до стробілуринів, морфолінів, триазолів. Лікувальні властивості дифеноконазолу підсилюють лікувальні властивості цифлуфенаміду. Це дозволяє ефективно захищати рослини не тільки в профілактичних цілях, а й при високому інфекційному фоні. 
Фунгіцид Ридоміл Голд Syngenta Мілдью 2,5 манкоцеб, 640 г/кг + металаксил-М, 40 г/кг Комбінований фунгіцид системної і контактної діі. Металаксил-М швидко поглинається і переноситься в середині рослини, захищаючи нові стебла і листя, що з'явилися після обприскування. Манкоцеб - контактний фунгіцид, забезпечує на рослині захисну плівку.
Фунгіцид Пергадо Syngenta Мілдью, антракноз 4,0 - 5,0 мандіпропамід, 25 г/кг + оксихлорид міді, 245 г/кг

Потрійна дію на патоген.: захисна дія - максимальна ефективність досягається при профілактичному використанні (до зараження культури); лікувальна дія - використання через 28–48 годин після зараження; антиспорулянтна дія — при обробці до утворення спор.

Фунгіцид Тіовіт Джет Syngenta Оїдіум, павутинні кліщі 5,0 - 8,0 сірка, 800 г/кг 

Контактний фунгіцид-акарицид для захисту плодових культур і винограду від борошнистої роси й кліщів. Діюча речовина препарату - високоякісна сірка у вигляді гранул, які диспергуються. На відміну від колоїдної сірки, Препарат бездоганно розчиняється, утворюючи однорідну стійку суспензію, та добре утримується на обробленій поверхні. Вплив на шкодочинний об’єкт проявляється в порушенні низки процесів життєдіяльності клітин патогена за рахунок виділення сірки. Належить до класу малотоксичних препаратів (ЛД50>3000 г/кг).

Фунгіцид Квадріс Syngenta Мілдью, оїдіум, сіра гниль, чорна плямистість, інфекційне засихання 0,8 азоксистробін, 250 г/л  Пригнічує проростання спор та ріст гіфів грибів. Найкращий ефект досягається при застосуванні до початку розвитку хвороби або на її початковій стадії. Діюча речовина має трансламінарну та системну активність.
Фунгіцид Світч Syngenta Сіра та інші види гнилі, мілдью. Хвороби після пошкодження  градом 0,75 - 1,0 ципродиніл, 375 г/л + флудиоксоніл, 250 г/л

Ципродиніл - унікальна діюча речовина системної дії. Він зупиняє біосинтез амінокислот та порушує життєвий цикл грибів, головним чином, у момент проникнення і росту міцелію в рослинних тканинах.

Флудіоксоніл - діюча речовина контактної дії з широким спектром контролюємих патогенів та тривалою активністю. Флудіоксоніл інгібує проростання конідій та ріст міцелію збудників (Botrytis cinerea). 

Фунгіцид Хорус Syngenta Мілдью, оїдіум, сіра гниль 0,5 - 0,7 ципродиніл, 750 г/кг Ципродиніл інгібує біосинтез амінокислот. та впливає на життєвий цикл грибів головним чином протягом процесу проникнення і росту міцелію в рослинних тканинах. Препарат добре і швидко поглинається листям, і характеризується хорошим акропетальним і трансламінарним переміщенням. Базипетального переміщення не спостерігалось.

Даний перелік фунгіцидів вартий вашої уваги, адже його склали відповідно до відгуків та результатів їх дії на господарствах наших клієнтів. За додатковою консультацією звертайтесь до нашого інтернет-магазину AGROZON, фахівці допоможуть у виборі!

Агрозон пропонує фунгіциди по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

Увага!!! Для безпечного використання препаратів та досягнення максимального ефекту дії чітко дотримуйтеся інструкції виробника та правил техніки безпеки при роботі з хімічними речовинами.  

( 442 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*