гривні грн
Каталог товарів

ТОП - 3 прилипачів для грунтових гербіцидів

Категорії

ТОП 3 прилипача для грунтових гербіцидів 

Компанія Агрозон зробила підбірку кращих прилипачів, які забезпечать максимальну ефективність грунтових гербіцидів

Дані прилипачі для підвищення ефективності ґрунтових гербіцидів, рівномірно закріплюються у верхньому шарі ґрунту (5 см) та не вимиваються в нижні горизонти після сильних опадів. Збiльшена адсорбцiя ґрунту знижує промивання гербiциду в насiннєву зону, покращуючи захищенiсть та умови розвитку культури.

Прилипачі можна використовувати з гербіцидами на основі наступних діючих речовин: флуміоксазин, тербутилазин, метрибузин, кломазон, пендиметалін, прометрин, квінмерак, ацетохлор, діфлуфенікан, флуфенацет, S-метолахлор, лінурон та інші.

Компанія AGROZON пропонує гербіциди та прилипачі по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити ЗЗР відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару!

Увага!!! Для безпечного використання препаратів та досягнення максимального ефекту дії чітко дотримуйтеся інструкції виробника та правил техніки безпеки при роботі з хімічними речовинами. 

( 220 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Ад’ювант для ґрунтових гербіцидів, що застосовуються на чутливих культурах

Немає на складі

Надійний та ефективний прилипач
Для застосування з грунтовими гербіцидами

Немає на складі

Немає на складі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*