гривні грн
Каталог товарів

Мала фасовка добрив Osmocote

Категорії

Мала фасовка добрив Osmocote

Добриво Осмокот це професійне добриво, яке має тривалу дію, що поступово забезпечує культуру поживними речовинами протягом основоного періоду вегетації. Осокот має ефективне співвідношення між макроелементами та мікроелементами. Самі гранули добрива покриті спеціальною оболонкою, яка виготовлена ​​з органічного матеріалу - смоли. Гранули, які потрапляють у водонасичений грунт починають поглинати вологу і поступово вивільняти поживні елементи, які насичують грунт та кореневу систему рослин.

Добриво Осмокот виробляється на заводах в Голландії та США і займає лідируючі позиції на європейському ринку. Зазвичай, це добриво продається в тарі 25 кг, тому не всі охочі можуть через це його купити. Для людей, які хочуть мати професійне та якісне добриво компанія Агрозон додала в асортимент офіційну фасовку Осмокот. 

Вид Тара Норма застосування  Період дії Характеристика Зображення 

Osmocote Bloom

1 кг 2-3 г/л 2-3 місяці Використовується для підживлення квітучих рослин. Міні-гранули ідеально підходить для змішування з субстратом. Сприяє утворенню великої кількості бутонів та рясному і довготривалому цвітінню. 
200 гр

Osmocote Top Dress

1 кг 2-4 г/л 4-5 місяців Має у своєму складі клей, тому використовується для поверхневого внесення. Зазвичай, використовується для рослин в горщиках на другий рік росту. Насичене забарвлення листя та хвої.
200 гр

Osmocote Standard

1 кг 4-5 г/л 5-6 місяців Це добриво найчастіше використовують для рослин в горщиках. Насичене забарвлення листя та хвої. Можна використовувати для цитрусових культур. 
200 гр

Osmocote Tablet

0,075 кг

(10 таблеток)

1 таблетка на 2 літри грунту.  5-6 місяців Рясне та довготривале цвітіння. Насичене забарвлення листя та квітів. Стійкість до хвороб. 

Osmocote Preplant

1 кг 100 гр на 1 м висоти рослини або 100 гр на 1 м2 площі яку займає рослина 16-18 місяців Розроблено для внесення в посадкову яму. Добриво для відкритого грунту. Можна використовувати на різних рослинах, особливо підходить для чагарників і листяних дерев.

Агрозон пропонує добрива Осмокот по оптовій та роздрібній ціні в залежності від об`єму замовлення. Купити добриво відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару!

Увага!!! Для безпечного використання продукції Осмокот та досягнення максимального ефекту дії чітко дотримуйтеся інструкції виробника та правил техніки безпеки при роботі.

( 43 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*