гривні грн
Каталог товарів

ТОП 7 препаратів від дротяника

Категорії

ТОП - 7 препаратів від дротяника (жук ковалик)

  1. Селест Топ Syngenta
  2. Престиж Bayer
  3. Шедевр ProtectON
  4. АС-Селектив Укравіт
  5. Контадор Максі Нертус
  6. Матадор Укравіт
  7. Вітакс Хімагромаркетинг

Вище представлені препарати - протруювачі посадкового матеріалу який вносять безпосередню перед посадкою.

Дротяник - це грунтовий черв'як довжиною близько 10-50 мм., має тонке й тверде тіло, має колір якого від темно-бурого до жовтого кольору. Роздавити дротяника практично неможливо. Розвитк дротяника триває 5 років, личинка ковалика розвивається 3-4 роки. У перший рік личинка харчується підземною частиною рослини, але не завдає їй значних пошкоджень. Небезпечним шкідник дротяник стає на другий рік життя, а на четвертому році личинка обертається на лялечку, і навесні з лялечки з'являється дорослий жук-ковалик.

Також одним із методів боротьби з дротяниками є грунтові препарати, які вносіться перед основним обробітком грунту або безпосередньо при посадці картоплі.

  1. Регент BASF
  2. Форс 1,5 G Syngenta
  3. Тефлікс BELCHIM

Також є метод обробки гранул добрив (суперфосфат) інстектицидними препаратами: Актелік, Децис, Карате, або їхні аналоги по діючій речовині. Після чого це добриво вносять в лунку при посадці.

Компанія Агрозон пропонує засоби захисту рослин завигідними цінами, залежно від обсягу вашого замовлення. Тепер ви можете придбати препарати проти дротяника швидко, зручно та вигідно, використовуючи послуги нашого інтернет-магазину з доставкою по всій Україні. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність наших товарів!

( 4 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Протруйник насіння картоплі інсектицидно-фунгіцидної дії для захисту від гризучих і сисних шкідників, а також від грибкових захворювань

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Немає на складі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*