гривні грн
Каталог товарів

Газонні трави в Україні в 2022 році: чому зростають ціни та які новинки чекати від Feldsaaten Freudenberger

Категорії
Зміст
  1. Газонні трави в Україні у 2022 році: чому зростають ціни та які новинки чекати від Feldsaaten Freudenberger.
  2. Чому дорожчають газонні трави?
  3. Які новинки газонних трав з'являться в Україні 2022 року від Feldsaaten Freudenberger?
  4. Увага!!! Усі новинки будуть доступні з лютого 2022 року у новому дизайні упаковки.

Газонні трави в Україні у 2022 році: чому зростають ціни та які новинки чекати від Feldsaaten Freudenberger.

За вікном осінь 2020 року, але чутки про подорожчання товарів та послуг у загальносвітовому масштабі вже стають загальновідомим фактом, який щодня відчувають на собі підприємства та домогосподарства. Нові комерційні умови, які сформовані з нашими постачальниками на наступний 2022 рік, уже вказують на подорожчання всіх товарів від 2 до 10 %. Головне, що разом із підвищенням цін очікується значний дефіцит у національному масштабі, від конкретних позицій до окремих груп товарів: ЗЗР, азотні добрива, насіння монокультур та інше.

Говорити про глобальні зрушення у рамках світового господарства, які призвели до подорожчання сировини, товарів та послуг у цій статті ми не будемо, але дамо короткий аналіз ринку газонних трав та спробуємо спрогнозувати майбутню ситуацію.

Чому дорожчають газонні трави?

Отже, один із світових виробників газонних та кормових трав німецька компанія Feldsaaten Freudenberger на питання чому у 2022 році збережеться тренд подорожчання травосумішей виділяє наступні 5 причин.

  • Літо 2020 року в Німеччині супроводжувалося поганими погодними умовами, що призвело до пошкодження основних посівів злакових культур та отримання на 40% меншої врожайності.
  • Посіви під райграсом, мятликом, вівсяницею з року в рік скорочуються через трудомісткі умови вирощування та порівняно низьку маржинальність (порівняно з такими культурами, як соя, ріпак, кукурудза тощо).
  • Криза, пов'язана з пандемією Covid-19.
  • Підвищення вартості на логістику та упаковку.
  • Через припинення використання пестицидів у Європі знижується врожайність.

Які новинки газонних трав з'являться в Україні 2022 року від Feldsaaten Freudenberger?

Компанія Feldsaaten Freudenberger внесе зміни до складу практично всіх газонних трав крім таких видів, як GruneOase Спортивний, GruneOase Тіньовий, GruneOase Спортивний Альтернативний та Greenfield Амерікен Блю.

Поспішаємо повідомити Вас, що у новому сезоні 2022 року на ринку України з'являтимуться дуже класні та якісні за складом травосуміші від Feldsaaten Freudenberger.

Новими для ринку України будуть травосуміші: Greenfield «Суперспорт» (50% райграс, 50% мятлик), Greenfield «Бюджетний», Greenfield «Галявина з дикими травами та квітами» (85% травосуміш газонних трав та 25% травосуміш багаторічних квітів).

На численні запити клієнтів наступного року очікуємо і багато монокультур: червона конюшина в оболонці “Kvarta”, райграс однорічний “Mendoza”, райграс багаторічний для пасовища “Fancy”.

Тепер усі монокультури та травосуміші будуть доступні в мішках по 10 кг, що у випадку з насінням дорогої німецької люцерни Plato та Verko зробить їх більш доступними для українського покупця.

Що стосується газонної трави Суперспорт від компанії Feldsaaten Freudenberger це професійна травосуміш для стадіонів, дуже високої якості. Схоже, що німці вирішили виводити на ринок України газонну траву преміум класу і скласти гідну конкуренцію Barebrug Суперспорт.

Крім того, з'явиться новинка у дрібній фасуванні Амерікен Грін. Сподіваємось тепер ця шикарна травосуміш професійної серії буде облагороджувати своїм смарагдовим відтінком багато українських ландшафтів.

Увага!!! Усі новинки будуть доступні з лютого 2022 року у новому дизайні упаковки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

( 67 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*